Uitsluitend aanvragen voor 100m2 of meer in de regio Den Haag. Geen rolsteigers voor particulieren.

Scherpe prijzen, al vanaf 9 euro de m2!*

Welkom bij GTA Steigerbouw en verhuur

Op voorraad of snel leverbaar complete steigers. Een team van professionele jongens die samen een staaltje goed werk leveren. We bouwen de steigers op en breken ze weer af. Netjes en vakkundig zodat iedereen veilig kan werken.

GTA is een team van gediplomeerde steigerbouwers en wij zijn de professionals in de steigerverhuur. De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig gewerkt voor aannemersbedrijven, overheden, bouwbedrijven, woningbouw, VVe’s en particulieren. Maar alle bedrijven uit andere branches zijn welkom.

Vakmanschap en veiligheid

Voor het beste resultaat geven wij je een deskundig advies. Het werken op hoogte vergt namelijk een stukje vakmanschap en veiligheid! De steigersystemen zijn degelijk en volledig op maat te plaatsen. We meten het werk voor je in en plaatsen de steigers. Voor alle mogelijke situaties zoals hellend terrein, balkons, nissen, overbruggingen, etc. bieden we een goede oplossing. Na de verhuurtermijn verwijderen we, na overleg, de steigers en vullen de gaten. Zo merkt u niets van de geplaatste steigers.

Layher Blitz steigers

We werken met de bekende Layher Blitz-steigers. Deze steigers staan voor kwaliteit en veiligheid en zijn zeer betrouwbaar. Met de Euro stelramen is de Layher Blitz-steiger hèt maatgevende gevelsteigersysteem bij uitstek. Door de eenvoud van het systeem en de gemakkelijk hanteerbare onderdelen kan er snel en kostenbesparend een onderhouds-/renovatie-steiger gebouwd worden.

Levering en montage

We zijn gevestigd in Den Haag maar leveren door heel Nederland. Zoekt u een steigerbouwer bij u in de buurt? Geen probleem! Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden of waar dan ook in het land? We leveren en plaatsen de steigers door het hele land.

Geïnteresseerd in een steiger huren?

Doe een terugbelverzoek en wij bellen u zo snel mogelijk terug of vul hieronder de offerte aanvraag in.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG of ADVIES OP MAAT
Wij werken uitsluitend met Layher blitz systeem

  tot

  Ik heb interesse in de volgende extra’s:
  GrondzeilSteigerlierBrandwerende SteigernettenRegenkappenSealenReclame doekenReclame doeken met steigerframeOntwerp maken voor een reclamedoek

  Wij behouden ons het recht voor om steigerwerk onder de 500 m2 buiten de regio Den Haag, niet aan te nemen.

  Eventuele extra toevoeging of vragen:

  * vanaf 500 m2

  Opbouw en afbouw steigers op de hoek van Anna Paulownastraat / Laan van Meerdervoort in Den Haag