✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Moet er een huis verbouwd worden in de omgeving van Wassenaar? Of een pand gerenoveerd? Voor al je renovatiewerken in Wassenaar staan wij voor je klaar met onze stevige steigers. Onze gediplomeerde steigerbouwers regelen alles voor je: van het brengen en halen van de steigers tot het netjes op- en afbouwen. Door GTA Steigerbouw wordt alles tot in de puntjes geregeld en ben je er zeker van dat de steigers veilig staan zodat alle renovatiewerken in Wassenaar veilig worden uitgevoerd.

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Renovatiewerken in Wassenaar: wat doen wij precies?

Wij zijn dé specialist in steigers in de omgeving van Wassenaar. Ons grote voorraad aan steigers is te vinden in ons magazijn in Den Haag en vanuit hier monteren wij steigers onder andere in de omgeving van Wassenaar. Wij werken enkel met de steigers van het merk Layher Blitz. Deze steigers zijn kwalitatief erg sterk, iets wat wij ontzettend belangrijk vinden omdat veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste is wanneer je op hoogte moet werken. Onze steigers helpen je met al je renovatiewerken in Wassenaar en ook op de meest moeilijke plekken plaatsen wij onze steigers voor je.

Neem contact met ons op voor je renovatiewerken in Wassenaar

Voordat je aan de slag kunt gaan met je renovatiewerken in Wassenaar, is het belangrijk dat je eerst de juiste steigers hebt staan zodat je je werk zorgvuldig en veilig kunt uitvoeren. Wij leveren deze steigers en zorgen ook nog eens dat ze vakkundig gemonteerd worden. Neem direct contact met ons op via 06-20484293 of vul het aanvraagformulier in. Wij delen graag ons eerlijke en deskundige advies met je en in overleg plaatsen we de steigers binnen de tijdsperiode geheel naar je wensen. Heb je verder nog andere vragen? Ook die kan je natuurlijk altijd aan ons stellen. Wij zijn je graag van dienst!

Anderen bekeken ook:

Steiger plaatsen Den Haag | Steigers monteren Den Haag | Steigers demonteren Den Haag