Ben je op zoek naar een rolsteiger voor de kleinere klussen op hoogte? De populaire rolsteigers zijn te huren in verschillende maten. Ze zijn uitermate gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor lichte en staande werkzaamheden. Rolsteiger huren? Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij doen de rest.

Kosten besparen

De rolsteigers staan, zoals de naam al doet vermoeden, op wielen. Hierdoor is de steiger gemakkelijk te verplaatsen. Meerdere kleine klussen, op hoogte, kunnen met 1 steiger worden uitgevoerd. Dat werkt kosten besparend en ruimte winnend. Dit zijn de prijzen voor het huren van een rolsteiger.

Twijfel je tussen het werken met een rolsteiger of een trap?

Bij een enkele kleine klus op hoogte werkt de trap prima. Voor meerdere klussen op hoogte waarbij je voor langere tijd moet staan, werkt de rolsteiger makkelijker, veiliger en efficiënter.

Binnen of buiten

Grote en kleine klussen zijn zowel binnen als buiten te vinden. Onze rolsteigers zijn daarom voor binnen en buiten geschikt. Twijfel je over de ondergrond? Geef dit aan in het aanvraagformulier.

Monteren en demonteren

We leveren de rolsteiger af en monteren deze voor je. Onze gediplomeerde steigerbouwers zijn hierin gespecialiseerd. Zo ben je zowel binnen als buiten verzekerd van een veiligere steiger.

Layher Uni rolsteigers

De rolsteiger van Layher Uni 285 x 150 is door zijn veelzijdigheid de meest populaire rolsteiger. De Uni 285 x 150 mag buiten tot een werkhoogte van 6.5 m gebouwd worden zonder zijsteunen. Deze rolsteiger kan bovendien uitgerust worden met ladders.

De Layher rolsteigers zijn leverbaar in breedtemaat van 1.50m en in de lengtemaat van 2.85m. Zo kan de Layher Uni 2.85 x 1.50m rolsteiger buiten tot een werkhoogte van 6.50 m zonder zijsteunen worden opgebouwd en biedt een maximale platformbelasting van 2kN/m². 
Bij gebruik van wielen met een toelaatbare belasting van 400kg, is de maximale toelaatbare belasting op de steiger 16kN. 
Hogere steigers kunnen worden uitgerust met vaste of verrijdbare zijsteunen. 
Uiteraard voldoen onze rolsteigers aan de EN 1004 norm en EU richtlijnen 2001/45/EG

P2 veilige montagemethode kan toegepast worden bij de rolsteiger: Uni 285 x 150.

Meer informatie?

Vul het formulier in!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons aanvraagformulier. We streven ernaar binnen 1 werkdag op alle (aan)vragen te reageren.