Onze steigers kunnen we voorzien van verschillende accessoires. Denk hierbij aan een grondzeil, steigerlier, werkgordijn (eventueel bedrukt), brandwerende steigernetten, regenkappen of sealen. De accessoires maken het werken op hoogte een stuk aangenamer, zeker wanneer er op een steiger gewerkt moet worden in de natte en koude herfst- en wintermaanden.

Gemakkelijk en veilig werken op hoogte

De accessoires voor de steigers zorgen voor een veilige werkplek. Denk eens aan een steigerlier. Hiermee kun je materialen gemakkelijk van boven naar beneden verplaatsen. Zo heb je altijd een nette werkplek en dat bevordert de veiligheid.

Steigerdoeken met of zonder bedrukking

Een steiger leent zich als geen ander voor reclame! Een bedrukt steigerdoek is te voorzien van een full colour bedrukking. Denk eens aan een afdruk van de gevel, reclame van een modeconcern of reclame voor je bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden via het aanvraagformulier.

Steigers sealen met krimpfolie

De makkelijkste en meest effectieve manier om de weersinvloeden ‘buiten de deur’ te houden is het sealen van de steiger. Het sealen van de steiger gebeurd met een kunststof folie die door middel van verhitting inkrimpt. Door deze techniek kan er om de meest gekke vormen worden gesealed.

Twijfel je welke accessoires er geschikt zijn voor jou project? Onze ervaren steigerbouwers geven vooraf een eerlijk advies. Geef je wensen kenbaar via het aanvraagformulier en we komen het project bekijken.

 

Meer informatie?

Vul het formulier in!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons aanvraagformulier. We streven ernaar binnen 1 werkdag op alle (aan)vragen te reageren.