✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Gespecialiseerd in steiger huren inclusief opbouwen

Je hebt een mooi project waar je aan gaat werken, maar je bent nog op zoek naar steigers. Bij GTA Steigerbouw zijn wij gespecialiseerd in steiger huren inclusief opbouwen en wij doen dit daarom graag voor je. Steigers opbouwen wordt vakkundig gedaan als je dat aan ons overlaat. Wij werken met sterke en veilige steigers die allemaal in elkaar worden gezet door onze gediplomeerde steigerbouwers. Hierdoor ben je verzekerd van stevig staande steigers waar je veilig je werk op kan doen.

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Steigers opbouwen in de omgeving.

Een steiger huren  bij GTA Steigerverhuur. Steigers bouwen is een specialiteit en moet ten aller tijden veilig gebeuren. Een steiger huren inclusief steigerbouwer die op en afbouwt. Wij regelen het voor je! Steiger huren inclusief opbouwen? Vind hier alle prijzen op een rijtje.

Wij hebben een grote voorraad aan steigers, waardoor wij altijd snel kunnen leveren en de steigers kunnen opbouwen. Om vaste steigers te monteren werken wij met ankerpunten. Wij ankeren de steigers aan het bouwwerk, waardoor ze stevig blijven staan. Wanneer het project is afgerond, demonteren wij de steigers en vullen wij de ankerpunten netjes op met onze waterdichte voegkit. Kies je liever voor rolsteigers omdat je de steigers meer flexibel wilt gebruiken? Ook deze steigers kunnen wij voor je op- en afbouwen in Den Haag en omstreken.

Huur je steiger inclusief opbouwen vandaag

Doordat wij een grote voorraad steigers hebben, is onze levertijd erg kort en kunnen wij eenvoudig steigers verhuren inclusief opbouwen. Wij horen graag van je welke tijdsperiode je onze steigers nodig hebt. Het handigst is om even ons aanvraagformulier in te vullen of om te bellen naar 06-20484293. Hier geef je zo gedetailleerd mogelijk aan wat je van ons nodig hebt en wij geven vervolgens ons eerlijke en deskundige advies. Nadat we samen de afspraken hebben gemaakt, gaan wij direct voor je aan de slag en heb je binnen de kortste keren je steigers klaarstaan voor gebruik. Neem vandaag nog contact met ons zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan.

Anderen bekeken ook:

Steigers demonteren Den Haag | Steigerverhuur Wassenaar | Steigerbouw Wassenaar