✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Bij GTA Steigerbouw ben je aan het goede adres als je steigers wilt monteren in Leiden. Met onze jarenlange expertise en goede kwaliteit steigers, zijn wij je graag van dienst. Wij hebben een groot assortiment aan diverse steigers in onze voorraad, waardoor wij altijd snel kunnen leveren. Onze ervaren steigerbouwers zorgen ervoor dat de steigers binnen de kortste keren veilig gemonteerd zijn, zodat je kunt starten met je klus. Steigers monteren in Leiden is een vak waar wij ontzettend goed in zijn.

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Waarom kiezen voor ons?

Wij stellen veiligheid boven alles. Veiligheid voor jou, het pand, de omgeving en natuurlijk ook onze werknemers. Om deze reden werken wij alleen met ervaren steigerbouwers en nieuwe steigerbouwers Leiden wij zorgvuldig op. Daarnaast maken wij gebruiken van goede en stevige materialen. Al onze steigers komen van het merk Layher. Wij hebben altijd voldoende steigers op voorraad, waardoor wij zowel kleine als grotere projecten aannemen. Als je op zoek bent naar iemand die voor jou steigers kan monteren in Leiden, schroom dan niet om met ons contact op te nemen!

Schakel ons in voor al je steigers

Steigers monteren in Leiden en omgeving: daar zijn wij goed in. Nadat je met ons contact opneemt, geven wij je een eerlijk en deskundig advies. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en maken we duidelijke afspraken met elkaar. Of je nu steigers wilt huren voor een kortere of langere periode: bij ons kan het allemaal. Onze ervaren steigerbouwers brengen alle steigers en de benodigde materialen, installeren ze vakkundig en halen ze wanneer het project is afgelopen ook weer netjes op. Bij ons kan je ervan op aan dat ook alle ankerpunten na het gedane werk weer netjes worden gedicht met onze waterdichte voegkit. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06-20484293 voor een vrijblijvende offerte of bel ons even over de mogelijkheden.

Anderen bekeken ook:

Steiger plaatsen Leiden | Renovatiewerken Leiden | Steigerverhuur Den Haag