✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Voor je volgende project ben je op zoek naar iemand die steigers kan monteren in de omgeving van Wassenaar. Wij bij GTA Steigerverhuur doen dit met plezier voor je! Ons team van gediplomeerde steigerbouwers weten precies hoe ze dit veilig en vakkundig moeten doen. Al onze steigers zijn van het stevige merk Layher Blitz, waardoor je zeker weet dat er straks sterke steigers staan die veilig gemonteerd zijn. Wij brengen de steigers naar de plaats van bestemming en monteren ze daar in elkaar en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Steigers monteren in Wassenaar: eenvoudig geregeld bij ons

Bij ons geen lange wachttijden of andere ingewikkelde dingen: wij hebben een grote voorraad aan steigers, waardoor wij altijd op korte termijn steigers kunnen monteren in de omgeving van Wassenaar. Het is belangrijk dat steigers monteren in Wassenaar veilig gebeurt. Daarom werken wij alleen met gediplomeerde steigerbouwers die, wanneer ze nieuw zijn in ons team, ook nog extra getraind worden. Hierdoor weten wij zeker dat het monteren van de steigers veilig verloopt, ook op de meest ingewikkelde plekjes. Wij hebben een breng- en ophaalservice en monteren en demonteren de steigers wanneer je maar wilt.

Huur je steigers bij ons

Voordat je een steiger huurt, is het belangrijk dat je nadenkt wie het voor je gaat monteren. Het monteren van steigers is namelijk een vak en moet met aandacht worden gedaan. Om ongelukken te voorkomen is de kwaliteit van de steiger en de manier hoe ze worden gemonteerd enorm belangrijk. Neem direct contact met ons op als je je steigers wilt monteren in Wassenaar en er zeker van wilt zijn dat dit goed gebeurt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem even contact met ons op via de telefoon: 06-20484293. Of het nou om het monteren van een enkele steiger gaat, of een groter project: ons team is je graag van dienst!

Anderen bekeken ook:

Steigerverhuur Wassenaar | Steigerbouw Wassenaar | Steiger plaatsen Wassenaar