GTA Steigerbouw en verhuur

Op voorraad of snel leverbaar complete steigers. Een team van professionele jongens die samen een staaltje goed werk leveren. We bouwen de steigers op en breken ze weer af. Netjes en vakkundig zodat iedereen veilig kan werken.

Vakmanschap en veiligheid

Voor het beste resultaat geven wij je een deskundig advies. Het werken op hoogte vergt namelijk een stukje vakmanschap en veiligheid! De steigersystemen zijn degelijk en volledig op maat te plaatsen. We meten het werk voor je in en plaatsen de steigers. Voor alle mogelijke situaties zoals hellend terrein, balkons, nissen, overbruggingen, etc. bieden we een goede oplossing. Na de verhuurtermijn verwijderen we, na overleg, de steigers en vullen de gaten. Zo merkt u niets van de geplaatste steigers.

Layher Blitz steigers

We werken met de bekende Layher Blitz-steigers. Deze steigers staan voor kwaliteit en veiligheid en zijn zeer betrouwbaar. Met de Euro stelramen is de Layher Blitz-steiger hèt maatgevende gevelsteigersysteem bij uitstek. Door de eenvoud van het systeem en de gemakkelijk hanteerbare onderdelen kan er snel en kostenbesparend een onderhouds-/renovatie-steiger gebouwd worden.

Levering en montage

We zijn gevestigd in Den Haag maar leveren door heel Nederland. Zoekt u een steigerbouwer bij u in de buurt? Geen probleem! Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden of waar dan ook in het land? Geen probleem! We leveren en plaatsen de steigers door het hele land. Onze gediplomeerde steigerbouwers bouwen de steigers voor u op en breken ze weer af.

Meer weten over GTA of steigerbouw?

GTA is een team van gediplomeerde steigerbouwers en wij zijn de professionals in de steigerverhuur. De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig gewerkt voor aannemersbedrijven, overheden, bouwbedrijven, woningbouw, VVe’s en particulieren. Maar alle bedrijven uit andere branches zijn welkom. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten of doe een terugbelverzoek of doe direct een aanvraag.

Meer informatie?

Vul het formulier in!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons aanvraagformulier. We streven ernaar binnen 1 werkdag op alle (aan)vragen te reageren.