✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Heb je een project op hoogte waar je niet veilig bij kan? Dan is het huren van een steiger vaak de meest praktische optie om je werk veilig te verrichten. Een steiger plaatsen in Wassenaar is iets waar wij als GTA Steigerbouw ontzettend goed in zijn. Ons ervaren team weet precies hoe ze de steigers veilig moeten op- en afbouwen waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over je veiligheid op hoogte. Daarnaast brengen en halen wij ook alle materialen, waardoor jij je kan focussen op andere zaken.

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Veilig en efficiënt een steiger plaatsen in Wassenaar

Wanneer er op hoogte gewerkt moet worden, is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste. Om ongelukken te voorkomen, werken wij alleen met de stevige steigers van het merk Layher Blitz. Wij hebben een enorme voorraad aan steigers in alle soorten en maten en alle benodigdheden die erbij komen kijken. Wanneer je ons inschakelt om een steiger te plaatsen in Wassenaar dan weet je dus zeker dat het goed geregeld wordt. Ook is ons ervaren team ontzettend goed getraind en erg goed in hun vak. Zelfs op de meest moeilijke plekken weten zij het voor elkaar te krijgen om een steiger te plaatsen in Wassenaar op een veilige manier.

Huur je steiger bij ons

Enthousiast geworden over ons bedrijf? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een eerlijke prijs voor kwalitatief goede materialen en werk dat gedaan is door professionals. Ook is het mogelijk om ons te bellen op 06-20484293 als je liever eerst even overlegd over wat de mogelijkheden precies zijn als je een steiger wilt plaatsen in Wassenaar. Wij staan in ieder geval te popelen om met je samen te werken en je zo van dienst te zijn met onze stevige steigers!

Anderen bekeken ook:

Steiger plaatsen Leiden | Renovatiewerken Leiden | Steigerverhuur Den Haag