✓ Haal- en brengservice

✓ Montage en demontage

✓ Gediplomeerde steigerbouwers

Op het gebied van steigerbouw in de omgeving van Leiden hebben wij verschillende diensten te bieden. Wij verhuren hoogwaardige steigers en monteren en demonteren deze steigers op een plek naar wens. Onze gediplomeerde steigerbouwers weten precies hoe ze dit snel en veilig moeten doen, waardoor wij ook op de meest moeilijke plekken steigers voor je op- en afbouwen. Wij geven vooraf een eerlijk en deskundig advies. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel tijd het bijvoorbeeld kost om de steigers te bouwen op je locatie. Voor een betrouwbare aanbieder wat betreft steigerbouw in Leiden ben je bij ons aan het goede adres!

steigeropbouw in het water hooikade den haag

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Neem dan direct contact met ons op

Steiger huren hooikade den haag

Waar zijn wij goed in?

Al onze steigers zijn van het merk Layher, die enorm stevig en sterk zijn. Veiligheid stellen wij boven alles en dat begint natuurlijk met kwalitatief goede steigers. Daarnaast bestaat ons team uit ervaren steigerbouwers, die ontzettend goed zijn in het opbouwen van steigers. Voor veilige steigerbouw in Leiden en de omliggende omgeving, kies je voor ons. Wij regelen ook de levering van de steigers op de locatie en halen de steigers weer op nadat het project is afgerond. Een nette afwerking vinden wij belangrijk en daarom maken wij alle ankerpunten na het afronden van het project dicht met onze waterdichte voegkit.

Steigerbouw in Leiden: kies voor ons

Als GTA Steigerbouw hebben we al voor talloze opdrachtgevers mogen werken. Van aannemers tot schilders en van metselaars tot architecten. Wij hebben ontzettend veel positieve klanten en jij kunt er nu voor kiezen om onze volgende klant te worden! Neem direct contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte. Met onze eerlijkheid en duidelijkheid is het makkelijk om met ons samen te werken. Liever eerst even overleggen over steigerbouw in Leiden? Bel ons dan op 06-20484293.

Anderen bekeken ook:

Steiger plaatsen Den Haag | Steigers monteren Den Haag | Steigers demonteren Den Haag