Steiger huren Alphen aan den Rijn

Een steiger huren in Alphen aan den Rijn bij GTA Steigerverhuur. Steigers bouwen is een specialiteit en moet ten aller tijden veilig gebeuren. Een steiger huren inclusief steigerbouwer die op- en afbouwt. Wij regelen het voor je! Steiger huren in Alphen aan den Rijn? Vind hier alle prijzen op een rijtje.

Wie zijn wij?

Bij ons steigerbouw bedrijf GTA Steigerverhuur, huur je al jaren kwalitatieve, veilige en effici├źnte steigers in Alphen aan den Rijn en omstreken. Rondom elk gebouw of woning, op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij kunnen door onze ruime steigerbouw ervaring, een veilige opbouw maken. Zelfs vanuit het water of bij lastige bereikbare achtergevels met uitbouw. GTA Steigerverhuur bouwt een steiger waarop u prima de werkzaamheden kunt uitvoeren.
steiger huren Alphen aan den rijn bouw langs winkels
Wij werken met meerdere bouwteams op verschillende locaties om steigers op te bouwen. Zo kunnen wij bij Steiger huren in Alphen aan den Rijn bij grote projecten samen met onze teams tegelijk bouwen. Dat betekent dat wij korte plaatsingstijden hanteren, maar ook snel kunnen verplaatsen. In overleg met de klant, bouwen wij de steigers in Alphen aan den Rijn in de afgesproken tijd.
Steigers bouwen moet ook veilig gebeuren. Niet alleen de werkwijze en de manier waarop de steiger wordt gebouwd is van belang. Ook het materiaal moet natuurlijk van de beste kwaliteit zijn. Onze Layer blitz steigers zijn nieuw en worden regelmatig aangevuld. Juist omdat veel opgebouwde steigers voor vaak langere periode blijven staan, hebben wij extra veel eigen materiaal op voorraad.

Steiger huren in Alphen aan den Rijn

Ook in Alphen aan den Rijn kan je een steiger huren met toebehoren. Om de kosten laag te houden bouwen we voornamelijk steigers in de regio Zuid Holland. Voor verhuur van steigers in Alphen aan den Rijn leveren we vanuit ons magazijn en kantoor in Den Haag. Vandaar vertrekken wij elke dag met meerdere bouwteams naar onze klanten. Klanten zoals bouwbedrijven, aannemers, schilders, metselaars, architecten etc.
Steigers opbouwen voor renovatie werkzaamheden in Alphen aan den Rijn.
Regelmatig bouwen wij steigers op om renovatie werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Op een reeds gebouwde locatie heb je te maken met veel onvoorziene obstakels. Door ter plekke de situatie te beoordelen, kunnen wij met onze jaren lange ervaring de steigers ook op lastige plaatsen bouwen. Onze ervaren steigerbouwers werken netjes en veilig. Het vaste team wordt regelmatig aangevuld met nieuwe gezichten. Deze krijgen een interne training om veilig te kunnen werken. Veiligheid gaat bij ons voor snelheid. Uw veiligheid is van belang. Een steiger die gebouwd wordt moet goed worden verankerd. Daarvoor maken wij onze steigers vast aan de gebouwen. De op deze ankerpunten verwijderde stenen worden altijd weer netjes terug geplaatst en waterdicht gevoegd.
steiger huren zuid holland hooikade
Steigers bouwen is een vak!

De voordelen van een steiger in Alphen aan den Rijn huren bij GTA steigerbouw op een rij:

  • Vooraf een eerlijk en deskundig advies
  • Haal- en brengservice
  • Veilige steigers van het merk Layher Blitz
  • Gediplomeerde steigerbouwers
  • Monteren en demonteren
  • Huur steigers voor korte en lange periodes
  • Ankerpunten dichten met waterdichte voegkit
Bent u op zoek om een steiger te huren in Leiden, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Of bel 06 -20484293